Dubbele poort

slider4
Met een dubbele poort heb je een inrijpoort of draaipoort waarmee je op een veilige manier je perceel of terrein kunt afsluiten. Een dubbele poort beschikt over twee openslaande deuren. De afmetingen van de dubbele poort wisselen vaak tussen de 1 en 5 meter.
De meest voorkomende materialen zijn:

  • metaal
  • hout
  • gaas

Onder metalen poorten vallen een spijlenpoort en een sierpoort. Brede spijlenpoorten worden vooral op industrieterreinen gebruikt, omdat deze poort zeer stevig en zwaar is. Sierpoorten zijn weer vooral geliefd bij huiseigenaren. Houten poorten worden meestal gebruikt voor woningen en weilanden. De poort heeft namelijk een vriendelijke, zachte uitstraling. Draaipoorten gemaakt van gaas komen het minst voor, maar ziet u vooral terug op weilanden.

Een draaipoort is geschikt voor particulieren en bedrijven. Dit komt doordat de poorten op ontzettend veel manieren kunnen worden vormgegeven en bestuurd. Voor een achtertuin is bijvoorbeeld een sierlijke, enkele houten draaipoort met een hangslot een goede keuze. Voor de afsluiting van een bedrijventerrein is waarschijnlijk een dubbele spijlen draaipoort van misschien wel 5 meter breed interessanter.

Voor meer info over dubbele poorten in Friesland van ALL IN Hekwerk kunt u ons altijd mailen. Ook kunt u uiteraard altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.